Trek klanten met 360 graden foto’s van je bedrijf

Ome Jeu in 360 graden
Ome Jeu (Roermond) in 360 graden

Google Maps Business View is de nieuwste ontwikkeling die je bedrijfsinterieur 360 graden fotografeert. Het is een virtuele rondleiding van hoge kwaliteit die tot in de meest sfeervolle hoekjes reikt.

Trek klanten met foto’s van je bedrijf
Google Maps Business View laten je klanten makkelijk en snel de sfeer beleven van jouw café, winkel, showroom, kantoor of sportschool.

De virtuele tour van PhotoCord biedt je de kans om je klanten te laten zien wat je in huis hebt. Of je nu een klein lunchcafé hebt of een grote webbouwer bent met luxueuze werkplekken, beelden vertellen jouw verhaal op een interactieve en kwalitatieve manier. En dat zegt meer dan 1000 woorden.

Vertrouwde fotograaf
Google werkt alleen met vertrouwde fotografen die door Google zelf zijn opgeleid en gecertificeerd om loepzuivere panoramabeelden van bedrijven te maken. Google integreert de beelden in Google Streetview dus de lat ligt hoog.

De fotograaf van PhotoCord is door Google opgeleid en gecertificeerd om deze interactieve tour volgens de richtlijnen van Google vast te leggen en te documenteren. Je weet daardoor dat je foto’s van hoge kwaliteit zijn en daar kun je van profiteren.

Met Google Maps Business View van PhotoCord geef je:

Een boost aan je eigen website en vindbaarheid,
Nieuwe klanten de kans om je bedrijf te verkennen,
Bestaande klanten een middel om hun enthousiasme te delen,
Jezelf een serie waardevolle sfeer- en detailfoto’s cadeau voor je eigen promotieactiviteiten.

Naast het gebruik van 360 graden foto’s op Google is het ook mogelijk om deze te plaatsen op uw website via een plugin, of kunnen de foto’s op andere 360 graden websites geplaatst worden.

Wilt u weten wat er bij uw bedrijf mogelijk is neem dan contact met mij op via telefoonnummer 06-21397900 of mail me info@photocord.nl

10 redenen om je bedrijf online te visualiseren

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Open chat
Hallo, Kan ik u helpen? Ik help u graag verder.

Bij gebruik van deze app gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonsgegevens om contact op te nemen.
Powered by