Communie

De communie van uw zoon of dochter is een uitgelezen moment om een fotoshoot bij een erkend vakfotograaf te reserveren. Met haar mooie jurkje is ze de prinses van de dag! Hij voelt zich de koning van universum in zijn coole pakje! Het zou jammer zijn de herinnering niet te laten  registreren door een ervaren fotograaf. Cord Beckmann heeft een heleboel ervaring met shoots. Communie
De fotoshoot communie in de studio of op locatie?

Wat te kiezen? Beide hebben hun voor en nadelen.

In de studio hebben we steeds het perfecte licht en creëren we de sfeer die u mooi vindt. Geen last van regenbuien. Geen modder aan de nieuwe schoenen.

Op locatie communiefoto’s maken heeft dan weer het voordeel dat de communicant zich soms wat relaxter voelt. Wat u ook kiest voor uw fotoshoot. We maken beelden die uw zoon of dochter het mooist in beeld brengt.

Hoe werkt het? 
In eerste instantie zullen we een gesprek in plannen, hier komt geen camera aan te pas. We zullen dan bespreken wat uw wensen zijn. Hierna zullen we een datum plannen om de foto’s te gaan maken. Een studio-shoot kan met weer en wind doorgaan maar een buiten-shoot zal bij slecht weer geen doorgang vinden. En zal er een andere datum ingepland moeten worden. Daarom is het ook raadzaam om bij een buiten-shoot ruim van te voren in te plannen.
En dan?
De shoot is gemaakt en er zullen een hoop foto’s gemaakt worden. De zelfde dag nog stuur ik u alle gelukte foto’s in klein formaat toe, uit deze foto’s kunt u een keuze maken welke u graag zou willen hebben.
Na ontvangst van uw keuze zal ik de betreffende foto’s gaan bewerken. Na het verwerken zal ik ze op een DVD zetten in hoge en lage resolutie (geschikt voor internet).
Natuurlijk blijven er een aantal foto’s over, deze zal ik op een later tijdstip bewerken en plaatsen in een online album. Waar u deze later ook nog kan nabestellen. Natuurlijk is dit album voorzien van een wachtwoord.Nieuwsgierig geworden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons via mail info@photocord.nl of telefoonnummer 06-21397900.
Communie

 

Wie zijn u al voor geweest

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

×
Hallo, Kan ik u helpen? Ik help u graag verder.

Bij gebruik van deze app gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonsgegevens om contact op te nemen.