Google Maps Business View laat uw klanten binnen kijken

 

Klanten vinden het vaak lastig om het beste restaurant, café of hotel te kiezen. Vergroot hun vertrouwen met een hoogwaardige virtuele rondleiding waarin mensen uw locatie kunnen ervaren voordat ze deze bezoeken. Deze geweldige virtuele ervaring versterkt het vertrouwen van potentiële gasten en klanten.

 

Vermeldingen met foto’s en een virtuele rondleiding hebben twee keer meer kans om de interesse te wekken. Hier is een onderzoek naar geweest

DETAILS VAN HET ONDERZOEK

In juli 2015 is door een onafhankelijk onderzoeksbureau een kwantitatief marktonderzoek uitgevoerd om erachter te komen welke invloed virtuele rondleidingen hebben op de toenemende interesse van consumenten in lokale bedrijven.

 • Er is online onderzoek gedaan bij consumenten die de afgelopen 30 dagen online hadden gezocht naar een restaurant of hotel (op een willekeurig apparaat).
 • Tussen 21 juli en 2 augustus zijn reacties verzameld van 1201 respondenten.
 • Er waren verschillende versies gemaakt van een lokale bedrijfsvermelding (een voor een hotel, de andere voor een restaurant) met basisinformatie, foto’s en/of een virtuele rondleiding (voor elke versie werd dezelfde inhoud gebruikt).
 • Respondenten werd gevraagd één van de verschillende versies voor elk bedrijf te bekijken (in willekeurige volgorde). Elke respondent bekeek het volgende:
  • 1 hotelvermelding + 1 restaurantvermelding en
  • 1 vermelding met een virtuele rondleiding + 1 vermelding zonder een virtuele rondleiding

  Opmerking: De presentatie van de verschillende vermeldingen was gelijkmatig willekeurig en consequent.

 • Na het bekijken van elke vermelding moesten de respondenten hun interesse in het boeken van een reservering beoordelen.
 • De beoordelingen voor de verschillende vermeldingen (met of zonder rondleiding) werden bijeengevoegd om inzicht te krijgen in het effect van virtuele rondleidingen op de interesse in het bedrijf.

Zie voor meer informatie en mogelijkheden Google Business View

 

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

×
Hallo, Kan ik u helpen? Ik help u graag verder.

Bij gebruik van deze app gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonsgegevens om contact op te nemen.