Fotoshoot aanbieding

Wij maken een herinnering die elk jaar meer emotionele waarde krijgt.

Voor gezins- en familiefoto’s is het sleutelwoord harmonie. Een familie fotoshoot geeft je de mogelijkheid om de tijd even stil te zetten en een kostbare herinnering te creëren voor later. Dus wil je een prachtige foto voor aan de wand, van je kind(eren), jij en je partner of jullie hele gezin?

Wil je graag eens foto’s waar je zelf ook eens leuk op staat? Hebben jullie iets speciaals te vieren? Als het erop aankomt, blijken foto’s van onschatbare waarde te zijn. Het legt een moment vast, een tijdsbeeld, een herinnering die gekoesterd wordt. Mensen veranderen, de samenstelling van gezinnen verandert. De enige meest tastbare herinnering is die foto.

Een familieportret is het aller-leukste cadeau om te geven aan je vader, moeder of opa en oma. Alle ouders vinden het geweldig om een familiefoto te krijgen. Het mooiste cadeau dat je kunt geven of kunt krijgen!

De aanbieding:

5 foto’s digitaal 99 euro incl 1 afdruk van 20×30 cm en een online album om na te bestellen
10 foto’s digitaal 175 euro incl 1 afdruk van 20×30 cm en een online album om na te bestellen

Let op!! er zijn beperkt plaatsen beschikbaar vol = vol

Ik krijg regelmatig van klanten die een fotoshoot bij me geboekt hebben de vraag of ik nog kledingtips heb voor ze, omdat ze (uiteraard) zo leuk mogelijk op de foto willen.

 kledingtips voor de fotoshoot

1) Laat ik meteen maar beginnen met de allerbelangrijkste tip: trek vooral iets aan waar je je prettig in voelt. Kleding waarvan jij vindt dat je er mooi in bent, doen je dat heerlijke gevoel ook uitstralen, en dat zie je terug in de foto’s. 
2) Probeer drukke prints zoveel mogelijk te vermijden. Hele drukke prints leiden enorm af van hetgeen waar het uiteindelijk om gaat in de foto: jullie zelf! Je ogen worden bij een drukke print op bijvoorbeeld een t-shirt automatisch naar dat t-shirt getrokken, en het mooie gezicht erboven valt dan veel minder op. En dat is natuurlijk jammer!
3) Als je met meerdere personen op de foto gaat, is het altijd leuk om de kleuren enigszins op elkaar af te stemmen.  Probeer dit natuurlijk wel af te stemmen op jullie eigen smaak, dat is wel zo leuk! Je kunt bijvoorbeeld denken aan allemaal pasteltinten dragen, of juist allemaal in verschillende tinten grijs, gecombineerd met wit. Of juist allemaal aardetinten. Het kan en mag allemaal!
4) Het dragen van elkaar complementerende kleuren is ook een erg leuk idee voor een fotoshoot. Knullen en kerels in het grijs, meiden en dames in het roze, bijvoorbeeld. Grijs en roze passen prachtig bij elkaar, en vullen elkaar mooi aan. Of doe eens gek, en kies voor vrolijke zomerse tinten als oranje of geel en helderblauw.
5) Wit met spijkergoed is al veel gebruikt, maar blijft stiekem toch wel erg leuk, zeker bij familie- en gezinsfotoshoots.
6) Als je graag een bepaalde stijl wilt oproepen in de shoot (bijvoorbeeld een jaren ’50 styled loveshoot), dan is het natuurlijk supertof om daar ook je kleding op uit te zoeken. Probeer hierbij ook accessoires uit te kiezen die dit gevoel versterken, maar houd ook hierbij rekening met het feit dat het allemaal niet te veel moet worden. Een leuke bloem in je haar bijvoorbeeld, en je vriend met toffe bretels.

Heb je nog geen fotoshoot bij ons geboekt, en heb je na het lezen van deze kledingtips zin gekregen in een shoot? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken! Dat kan per mail of bel 0621397900

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Open chat
Hallo, Kan ik u helpen? Ik help u graag verder.

Bij gebruik van deze app gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonsgegevens om contact op te nemen.
Powered by