Vastgoedpresentatie

Een mooie presentatie van uw woning of bedrijfspand is essentieel om de aandacht te trekken en een sublieme eerste indruk achter te laten bij de kijker. De goede indruk kan resulteren in een bezichtiging.

Bij de verkoop of verhuur van uw huis, appartement of bedrijfspand wilt u potentiële klanten de best mogelijke indruk van uw pand geven. Een goede eerste indruk kan immers de doorslag geven om contact te zoeken met de makelaar voor een bezichtiging. Professionele, kwalitatief hoogstaande foto’s zijn hierbij van essentieel belang. Deze moeten zorgen voor een mooi en tegelijkertijd realistisch beeld van de woning.

Cord Beckmann is expert op het gebied van woningfotografie en in het bezit van de nieuwste apparatuur. Bij het fotograferen wordt er gelet op het creëren van foto’s met een dynamisch bereik, waarbij de fijnste details in een ruimte naar voren worden gebracht. Hierdoor krijgen potentiële kopers de perfecte indruk van de potentie van de verschillende ruimtes.

De tevredenheid van mijn klant staat altijd voorop. Dit betekent dat ik de tijd neem om elke ruimte zo goed mogelijk te fotograferen. Ik ga door tot alles er netjes op staat.

Voor meer informatie en mogelijkheden neem dan contact op. Tel 06-21397900/0610076282 Mail: info@photocord.nl
Open chat
Hallo, Kan ik u helpen? Ik help u graag verder.

Bij gebruik van deze app gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonsgegevens om contact op te nemen.
Powered by