Productfoto’s maken het grote verschil tussen webwinkels, brochure, flyer en offline aanbieders namelijk de daadwerkelijke aanwezigheid van het product zo klein mogelijk.

Goede productfotografie is dus essentieel. De consument ziet in een traditionele winkel tenslotte wel meteen wat hij koopt. Hij kan een product even vasthouden, het materiaal ervan voelen en het in sommige gevallen zelfs aantrekken. Op het internet kan hij alleen representaties van uw product zien, productfoto’s bekijken en informatie lezen.

Dit verschil is een struikelblok voor veel webwinkeliers, brochures en flyers. Klanten willen weten wat ze kopen en zeker zijn van hun aankoop. Ze willen duidelijk weten wat de kleur, kwaliteit en de vorm van het product zijn voordat er geld voor wordt uitgeven.

Om deze reden is productfotografie een wezenlijk onderdeel van uw website, brochures of flyers. Met de productfoto’s op uw website, brochures of flyers presenteert u uw producten aan uw klant. De productfoto’s vormen als het ware de etalage én het winkelschap van uw webwinkel, brochures of flyers. Het is uitermate belangrijk dat de foto’s een duidelijk en waarheidsgetrouw beeld geven van uw producten.

Logisch zou u denken. Toch is productfotografie vaak een ondergeschoven kindje. Producten worden aangeprezen met onduidelijke foto’s, er is maar één foto van het product of de ware grootte wordt nergens duidelijk.

PhotoCord verzorgt ook professionele fotografie van al uw producten in hoge resolutie voor uw website en al uw drukwerk.

Open chat
Hallo, Kan ik u helpen? Ik help u graag verder.

Bij gebruik van deze app gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonsgegevens om contact op te nemen.
Powered by