De juiste foto, de juiste kleuren, de juiste sfeer

Productfoto’s maken het grote verschil tussen webwinkels, brochure, flyer en offline aanbieders.

Je zou natuurlijk je product met je mobiel kunnen fotograferen en promoten. Maar geeft dit het gewenste effect? Zal de klant dit product interessant vinden? Ik denk dat je het antwoordt al hebt.

Fris en fruitig

Het is van belang dat uw product fris en fruitig wordt getoond. Of het nu gaat om eten/drinken, sieraden, je restaurant, woning etc. Juist de foto is bepalend of je klant de volgende stap gaat zetten.

Horloge

Essentie

De essentie van fotografie is misschien wel, meer dan wat dan ook, het overbrengen van gevoel, sfeer en emoties in één.

Goede productfotografie is dus essentieel. De consument ziet in een traditionele winkel tenslotte wel meteen wat hij koopt. Hij kan een product even vasthouden, het materiaal ervan voelen en het in sommige gevallen zelfs aantrekken. Op het internet kan hij alleen representaties van uw product zien, productfoto’s bekijken en informatie lezen.

Om deze reden is productfotografie een wezenlijk onderdeel van uw site, brochures of flyers. Met de productfoto’s presenteert u uw producten aan uw klant. De productfoto’s vormen als het ware de etalage én het winkelschap. Het is uitermate belangrijk dat de foto’s een duidelijk en waarheidsgetrouw beeld geven van uw producten.

Bekijk hier enkele voorbeelden van site’s/bedrijven waarvan ik de fotografie heb verzorgd.

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Open chat
Hallo, Kan ik u helpen? Ik help u graag verder.

Bij gebruik van deze app gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonsgegevens om contact op te nemen.
Powered by