24 uur 7 dagen per week

Hoe mooi zou het zijn als uw bedrijf  24 uur 7 dagen in de week open zou zijn.? Of (Potentiële) klanten die op elk moment door uw hotel, restaurant, winkel, kantoor of werkplaats kunnen lopen? De sfeer proeven of zien hoe uw bedrijf er van binnen uitziet?

Met Google Maps Business View is dit allemaal in 1 keer mogelijk, dit is ook wel Google Street View voor binnen.


Used Products Roermond

Google Business View tour is de uitgelezen mogelijkheid om een potentiële klant kennis te laten maken met je bedrijf. Met behulp van de virtuele tour kan je nu eindelijk online dezelfde beleving uitstralen als de beleving die men normaal alleen offline kan zien. Hiermee wordt de bezoeker getriggerd om ook daadwerkelijk een fysiek bezoek te brengen.

Want ondanks dat men nu beter kan oriënteren online zal men de beleving in de winkel altijd ook zelf willen beleven. Dat is en blijft het grote voordeel van de retail. Daarnaast geeft de virtuele tour ook veel vertrouwen aan de consument. Jouw bedrijf is niet enkel nog een ‘lege identiteit’ op het internet maar de bezoekers kunnen zien dat jouw bedrijf daadwerkelijk bestaat en beschikt over een pand.

 
Het Kind Centraal

Niet alleen kan de tour via Google bekeken worden, het is ook een ontzettend leuke add-on voor je website. Door middel van een iFrame link te plaatsen op je website wordt de tour in een mooi frame geplaatst. Zo kan de bezoeker van je website de interactieve beleving meemaken.


Ome Jeu

Lees hier de 10 redenen om je bedrijf online te visualiseren

Bent u naar aanleiding van deze blog nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met mij op. Ik ben te bereiken op telefoonnummer 0621397900 of mail info@pcfl.nl

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Open chat
Hallo, Kan ik u helpen? Ik help u graag verder.

Bij gebruik van deze app gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonsgegevens om contact op te nemen.
Powered by